En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere gereğince projelendirilirken enikonu önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanımı ve uygulamasında temelı ilgi edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Kadeh yangın kapıları ekseri çağdaş daire binalarında, okullarda ve hastanelerde kullanılır ve genellikle 120 dakikaya kadar yangın dereceleri sunar.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar kabil.

Yangın Kapısı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve kötüın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı iyiceya kapanmaktadır.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara munis şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın bapsı, autarı haklı açılacak şekilde kullanılır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da dide önünde bulundurularak standartlara usturuplu biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Özellikle duyarlı ve kalburüstü materyallerin olduğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler Yangın kapısı istanbul ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page